ajax loader

In perioada 15-17 octombrie in Pasajul Universitatii am sarbatorit impreuna cea de-a 5-a editie a liniei de evenimente medicale prilejuite de doua zile mondiale, Ziua Internationala a Medicului si Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice.Saptamana Sanatatii a oferit publicului larg informatii utile despre sanatate, frumusete, sport, un stil de viata cat mai sanatos.

Evenimentul a reunit in acelasi loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare si infrumusetare, centre oftalmologice si stomatologice, medici nutritionisti, sali de sport care au pus la dispozitie vizitatorilor cele mai avantajoase oferte disponibile.
Sanovita o oferit vizitatorilor posibilitatea sa guste din produsele naturale mult indragite de acestia si le-a oferit informatii depre locatiile de unde si le pot achizitiona.

 

Alfa Wasserman a prezentat si oferit mostre gratuite dintr-un supliment alimentar care te ajuta sa iti refaci flora intestinala. Clinicile medicale precum Ixia Medica, Ager-med, Total Radiology au prezentat ofertele cele mai bune la serviciile pe care le ofera si preturile la analizele medicale din laboratoare.

Clinica Pure Medicine a promovat un concept nou si anume tratamentul cu ozono-terapie, informatii care vin ca o alternativa la clasicele metode de tratament.
Walmark a fost o prezenta impunatoare in cadrul evenimentului, fiind prezent cu produse care se adreseaza femeilor, copiilor, pentru oase si musculatura, pentru inima si multe alte afectiuni, si a animat atmosfera cu Mascota Minimartienilor.

Oriflame si Avon au fost prezente si au oferit vizitatorilor informatii despre campania de cancer la san, au facut demonstratii de make-up, au oferit sfaturi despre frumusete si depre produsele cele mai potrivite pentru fiecare.
Daimon Club a incurajat in randul publicului larg practicarea sportului, oferind oferte la abonamentele clubului, dar au mai participat si alte companii cum ar fi Zepter, Ing Asigurari de viata si altele.

Aceasta editie a adunat in cadrul expozitiei un numar de peste 22000 de vizitatori care s-au oprit la standuri sa se informeze despre produsele si serviciile expuse si au fost peste 30 parteneri media atat din domeniul medical cat si canale non-specializate.

Mai multe imagini din cadrul evenimentului, regăsiți în galeria foto de mai jos.