ajax loader

In perioada 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii, s-a desfasurat evenimentul Saptamana Sanatatii, ocazionat de Ziua Internationala a Sanatatii, eveniment ce a oferit publicului o gama larga de informatii despre frumuseste, nutritie, sport si un stil de viata sanatos.
Saptamana Sanatatii a reprezentat oportunitatea ideala pentru publicul larg de a lua contact cu ofertele clinicilor medicale prezente, ale companiilor producatoare si distribuitoare de produse naturiste, de infrumusetare si de asemenea cu asociatiile si cluburile care promoveaza un stil de viata sanatos.

Clinicile partenere, Medas, Donna Medical Center, Hiperdia au oferit informatii despre serviciile medicale de înaltă calitate pe care le ofera prin expertiza şi ultraspecializarea medicilor.

Centrul Oftalmologic Oculus a oferit sansa celor interesati sa isi faca un control gratuit la ochi chiar la fata locului si a oferit mai multe informatii despre cum pot trata afectiunile oftalmologice.

Sanovita a venit cu o gama de alimente naturale, si a educat publicul in directia importantei consumului de produse naturiste in cadrul unui stil de viata echilibrat.
Asociatia Scoala Pentru Sanatate a oferit parintilor sfaturi pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor printr-o alimentatie corecta, dar a desfasurat si o serie de analize celor interesati de starea lor de sanatate in mod gratuit.

Sony si Asociatia Sport pentru Viata au incurajat miscarea, au motivat si incurajat vizitatorii sa faca un sport iar Clubul de Calarie Equestria a propus un mod placut si relaxant de a petrece timpul liber.

Cei interesati de asigurarile de sanatate au putut discuta cu reprezentantii Eureko, lider de piata din domeniu din Romania.
Conform statisticilor Metrorex, 20000 persoane trec in fiecare zi prin Pasajul Universitatii. In cadrul acestei editii, ne-am bucurat de un numar mare de vizitatori, studiile efectuate (atat in randul expozantilor cat si prin metoda observarii ) au dus la concluzia ca pe parcursul celor 6 zile de targ, s-au oprit in dreptul standurilor aproximativ 20000 trecatori, interesati de ofertele companiilor prezente.

Evenimentul a avut ca si public, persoanele cu un stil de viata active care au tranzitat zona, si au fost interesati de cele mai eficiente metode de control al greutatii, de a-si face un set de analize complet in mod gratuit dar si de depistarea si prevenirea anumitor afectiuni.

In piata, informatii despre evenimentul Saptamana Sanatatii s-au regasit pe site-urile celor 20 parteneri din mediul online, dar interviurile cu ProTv, Antena 1, Antena 3, Prima Tv, Realitatea Tv dar si Radio Romania Actualitati nu au lipsit de la fata locului.

Mai multe imagini din cadrul evenimentului, regăsiți în galeria foto de mai jos.