ajax loader

Cu ocazia „Zilei Internationale a Sanatatii prin Miscare” agentia Pikaso Events a organizat in perioada 10-12 mai evenimentul „SANATATE, NUTRITIE SI SPORT”, in Sun Plaza Shopping Center.

Prin evenimentul „Sanatate, Nutritie si Sport” cei interesati de un stil de viata sanatos au aflat informatii valoroase despre servicii medicale, analize si servicii stomatologice, despre produse si tratamente de infrumusetare si sanatate, despre serviciile si programele de sport destinate atat pentru adulti cat si pentru copii, despre tehnologia Qlink care te ajuta sa iti pastrezi echilibrul energetic si multe alte metode de a fi in forma in fiecare zi.

S-au desfasurat demonstratii si ore gratuite de dans contemporan si street dance, dance battle, demonstratii de scrima, ore de Kangoo Jumps, Zumba, Kick Box, spinning, tenis de masa si multe alte programe interesante, conferinte despre nutritie si sanatate.

Eveniment organizat si sustinut de Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe imagini din cadrul evenimentului regasiti in galeria foto de mai jos.

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT România şi S IMMO AG. Deschis în februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienţilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj şi electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafeţe medii şi mari, magazine ale mărcilor internaţionale), precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210,000 m2 suprafaţă construită. Centrul are o parcare subterană cu 2,000 de locuri şi o legătură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

Mai multe imagini din cadrul evenimentului, regasiti in galeria foto de mai jos.