ajax loader

In data de 29 noiembrie pana pe 2 decembrie in Plaza Romania s-a desfasurat “MAREA EVADARE”, un eveniment dedicate vacantei si ofertelor pentru petrecerea timpului liber si al concediului de iarna. Timp de 4 zile, vizitatorii au descoperit modalitati interesante si noi de a se distra impreuna cu familia sau prietenii, in fertile oferite de Agentia de turism Kusadasi pentru Turcia, Metropolis Tour pentru Grecia si Bulgaria sau Agentia Your Holiday cu oferte atractive pentru a vizita Muntenegrul.

Cei interesati de un concediu sau Revelion in tara, Plaza Hotels si Sunset Villas au venit cu oferte foarte interesante pentru a petrece moment de neuitat, fie la munte fie la o distractie pe cinste la Plaza Hotels.

 

Pentru cei pentru care timpul liber inseamna relaxare prin sport, Fit Curves, Salina Verde si Militari Residence au oferit vizitatorilor oferte la abonamentele pentru sala de fitness, sauna, spa, piscine, si multe alte activitati si facilitate.

Pentru cei pasionati de aventura, Latura Extrema le-a oferit vizitatorilor posibilitatea de a-si achizitiona intrumente pentru tir sportiv, D-mail a venit cu multe cadouri originale si inedite pentru luna lui decembrie iar John Balon a oferit cate un zbor cu balonul a 4 persoane norocoase prin tragere la sorti.

 

Pe perioada celor 4 zile s-au desfasurat activitati distractive care sa ofere senzatia de vacanta: demonstratii de zumba, de biking, spectacole de percutie Drum Café, reprezentatii de dans oferite de Mondo Dance, si multe altele.

Cei mai mici dintre vizitatori, s-au bucurat de o serie de activitati creative care i-au ajutat sa isi descopere aptitudinile si talentele de creatie, pictura sau modelaj.

Mai multe imagini din cadrul evenimentului, regăsiți în galeria foto de mai jos.