ajax loader

Prima editie a targului de vacanta si timp liber, “Marea Evadare”, a avut loc la Bucuresti Mall-Vitan, cu ocazia inceputului sezonului de vara.

La eveniment au fost prezenti peste 20 expozanti: agentii de turism, pensiuni, sporturi extreme (parasitism, kitesurfing, zbor cu balonul cu aer cald), sali de fitness si wellness, gradinite si centre pentru copii si multi altii.

Evenimentele si concursurile s-au tinut lant in aceste 3 zile de targ. Vineri am inceput activitatile pentru copii impreuna cu Casuta cu Surprize, ce a tinut lectii de muzica pentru cei mici si ateliere de pictura. Magicienii de la Teatrul de Magie ne-au incantat toata ziua cu numerele lor interesante, iar Alsys travel cu spectacolul muzical si cu numarul de circ.

Sambata Loofy Party s-au distrat impreuna cu cei mici intr-o petrecere cu personaje costumate, iar Brevis Music Art a sustinut o lectie de muzica unde copii au putut sa invete despre intrumentele lor muzicale favorite. Seara Fabian Sanchez a sustinut un minunat curs de dans latino iar apoi toti doritorii au fost invitati sa se ridice de la sol din parcarea mall-ului cu balonul cu aer cald oferit de John Balon.

 

Duminica cei mici au petrecut din nou cu Loofy Party si cu Casuta cu Surprize, iar cei mari au putut sa invete sa se mentina in forma la lectia de Zumba sustinuta de Fit Curves. Taz si trupa lui au tinut un street dance battle si Alsys travel a incantat publicul cu un moment muzical.

Seara s-a incheiat cu succes odata cu marea extragere a premiilor puse la bataie de catre partenerii evenimentului: Click Travel, TNT Brothers, Alsys Travel, Camira Turism, Kite Sailing.

Mai multe imagini din cadrul evenimentului, regăsiți în galeria foto de mai jos.