ajax loader

Într-o piaţă predominată de monotonia în alb şi negru, s-a născut o idee, un concept, un suflu nou plin de culoare, entuziasm şi inovare.

Asemeni marelui artist, care a revoluţionat arta secolului 20, Pikaso Events se afirmă din ce în ce mai mult pe piaţa evenimentelor cu expoziţii cât mai variate, pline de viaţă şi culoare.

Suntem inspiraţi de tot ce mișcă-n jurul nostru, cultură şi natură. Critici convinşi chiar şi atunci când ne raportăm la munca noastră, suntem de părere că din greşeli se învaţă şi că orice pată de culoare poate fi transformată într-o operă de artă, cu perserverență.

Primul pas l-am făcut în curtea Palatului Regal acompaniaţi de muzică şi voie bună. Fête de la Musique, a fost într-adevăr o sărbătoare care a dat startul altor schiţe atât de bine conturate, că au prins viaţă.

Am observat nevoile oamenilor şi astfel am pornit într-un demers de îndrumare a lor înspre o nutriţie sănătoasă, mişcare, joburi bune, cursuri fel de fel. Toate au fost făcute cu scopul de a le oferi celor din jurul nostru o alternativă înspre o viaţă mai lungă şi mai bună.

Nu ne oprim aici, suntem decişi să mergem mai departe în acelaşi sens, având convingerea că putem schimba monotonia griului cu nuanţe vii de culoare.

Credem cu tărie şi pasiune în puterea ideii, a diferenţierii şi a motivării. Toate acestea conduc către o lume mai bună. Oferim atât expozanţilor cât şi vizitatorilor noştrii o relaţie bazată pe inspiraţie, încredere şi loialitate, cu care încercăm să atingem cele mai înalte piscuri ale succesului. Pentru aceasta este nevoie să excelezi tot timpul. Pikaso Events încearcă să fie întotdeauna în acel punct, ajutându-i astfel şi pe colaboratorii săi să crească.

Nimic nu este imposibil, atunci când îţi doreşti cu adevărat să ajungi în vârf!