ajax loader

In perioada 18-20 octombrie 2012, Pikaso Events, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, a organizat cea de-a III-a ediţie Good Jobs, targul de joburi, consultanta, dezvoltare profesionala si personala.

Locatia deja consacrata si anume Pasajul Universitatii are un trafic impresionant de 20000 vizitatori/zi si putem confirma ca statisticile sunt veridice datorita numarului mare de vizitatori care s-au oprit la standurile companiilor care ofereau locuri de munca.

Expozanţii au oferit informaţii despre traininguri şi internshipuri, despre cursuri de calificare sau recalificare profesională, despre modalitatea de obţinere a unor atestate şi despre programele de voluntariat, dar si despre job-urile disponibile. Inca din prima zi a evenimentului, doritorii de o sansa in dezvoltarea profesionala au ajuns in cadrul expozitiei si au asteptat deschiderea acesteia, pentru a-si putea depune CV-ul la firmele participante.

Adecco, lider mondial in recrutarea resurselor umane, a adunat un numar foarte mare de CV-uri pe perioada celor 3 zile ale evenimentului. Alti expozanti cu care au mai stat de vorba doritorii de job-uri au fost: Goodwin Austin, Human Gest, Euro Lingua, Oriflame.

Asociatia Nationala pentru Calificari si Asociatia Nationala a Recrutorilor, Human Respect Solutions au fost prezenti in cadrul evenimentului oferind informatii depre piata locurilor de munca din Romania dar si despre cum pot obtine un job.

De asemenea publicul a putut afla informatii si despre cursuri de calificare in domeniul horeca din partea Centrului de Formare Profesionala Horeca School.
Evenimentul s-a bucurat de un numar de peste 30 parteneri media dar si de interviuri si communicate luate in cadrul expozitiei din partea expozantilor.

Mai multe imagini din cadrul evenimentului, regăsiți în galeria foto de mai jos.