ajax loader
Features Thumbnail

LollyBoom

LollyBoom

Cel mai mare festival al familiei din România
Features Thumbnail

Parcul lui Moș Crăciun

Features Thumbnail

Festivalul Tradițiilor de Paste

Festivalul Tradițiilor de Paste

 

 

Festivalul Lollyboom a avut loc în 2015 și 2016 în Cluj-Napoca și a reușit să atragă peste 50.000 oameni din cadrul comunității zonale la fiecare ediție. Este un produs 100% dedicat familiei și membrilor săi și constă practic într-un concept multicultural ce reunește activări artistice, culturale, piese de teatru, proiecții de film, ateliere educative și creative pentru copiii și adulți, workshop-uri, activități, demonstrații, concursuri și nenumărate surprize, repartizate în numeroase zone interconectate, absolut gratuite(accesul tuturor este liber și se face controlat, pe baza a numeroase soluții tehnice informatizate pe care le-am implementat pentru ca experiența din cadrul festivalului să fie cât mai fluidă și placută).

Evenimentul vine cu o serie de decoruri de poveste adaptate specificului zonal care în fiecare an se aliniaza într-un produs unitar și coerent și dau astfel identitate conceptului nostru. Tematica acestui an o reprezintă basmul românesc iar activitățile reunite sunt orientate spre conștientizarea și dezvoltarea spiritului și energiei specifice țării noastre.

Anul acesta, ne-am propus extinderea acestui concept la nivel național și deja suntem în discuții avansate cu alte 7 orașe mari din România care și-au dorit să fie gazda acestui concept si lista o extindem, în funcție și de calendarul și prioritățile partenerilor noștri și posibilitățile noastre logistice și de implementare corectă. Ne dorim cu adevărat să oferim unei comunități cât mai numeroase șansa de a se bucura de acest eveniment complex. Efectele concrete ale acestuia sunt educarea și creșterea reală a satisfacției comunității locale, atragerea de noi companii naționale și internaționale și concentrarea eforturilor lor de activare în zonă, atragerea publicului din județ, încasări concrete mai mari pentru vendori și companii locale, diversificarea paletei de evenimente cultural-artistice atrase către comunitate și concentrarea interesului pe un public foarte important ce are ca element de bază familia (fapt care nu este de cele mai multe ori satisfăcut calitativ prin evenimente comerciale tip concerte, spectacole…). Totodată, conceptul vine și cu o campanie națională de promovare susținută de un buget considerabil, ceea ce va atrage o expunere suplimentară benefică tuturor.

 

Aftermovie LollyBoom 2016

Cel mai mare festival al familiei

Features Thumbnail

Festivalul Copiilor

Features Thumbnail

Marea Evadare

Marea Evadare

Prima editie a targului de vacanta si timp liber, “Marea Evadare”, a avut loc la Bucuresti Mall-Vitan, cu ocazia inceputului sezonului de vara.
Features Thumbnail

Marea Evadare II

img_7006

 

Fête de la MUSIQUE este cel mai mare festival de muzică live din lume, ajungând în anul 2010 la un număr de 450 de oraşe participante, din 116 ţări. De câţiva ani, sub impulsul reţelei culturale franceze, România se aliniază şi ea Sărbătorii Muzicii.