ajax loader

A fost o data ca niciodata, un festival unde printesele si printii pe picioroange, mascotele caraghioase si personajele din povesti aveau un praf magic si sclipitor, cu ajutorul caruia toti piticii din Parcul Sebastian se transformau in zane, fluturi, spiridusi si supereroi si traiau intr-o continua distractie.

Primaria Sectorului 5 a sarbatorit impreuna cu copiii, in perioada 31 mai- 2 iunie, Festivalul Copiilor.

Timp de 3 zile, au avut loc cate ateliere creative gratuite in fiecare din cele 7 corturi specializate, amplasate in interiorul Parcului Sebastian: Atelierul Piticilor, Atelierul de Artizanat, Atelierul de pictura, Atelierul de modelism, Atelierul de Kinekt si Atelierul Profesorului Traznit.

Pentru cei mai activi, s-au desfasurat concursuri si jocuri sportive, campionat de baschet, tir cu arcul, alpinism pe peretele de escalada, air hochey si Kangoo Jumps.

Pe scena, atat copiii cat si parintii s-au bucurat de prezenta personajelor preferate din povesti, cu piese de teatru cunoscute, spectacol de percutie, Kangoo Jumps, show de magie si serbarile pregatite de prichindeii talentati din cadrul gradinitelor din sectorul 5.

Si pentru ca intreaga comunitate a vrut sa fie alaturi de micuti, Politia Capitalei, Politia Locala Sector 5 si Politia Rutiera au organizat pentru copii workshop-uri educative, patrule scolare si demonstratii canine.

Cei mici s-au bucurat de cadourile oferite de partenerii evenimentului: iaurturi de la Donone Disney, tricouri de la Tanex, produse de ingrijire de la Touch, Family Care, produse cosmetice de la Avon, vouchere de distractie de la Terra Park, sepci, bratari si magneti de la Bucovina, jucarii de la ING- asigurari de viata si multe, multe tricouri de la Primaria sectorului 5.

Eveniment sustinut de Primaria Sector 5.

Mai multe imagini din cadrul evenimentului, regasiti in galeria foto de mai jos.