ajax loader


Pikaso Events te invita intre 15-17 octombrie 2012, in Pasajul Universitatii, sa celebram impreuna Saptamana Sanatatii, eveniment ce isi propune sa ofere publicului o gama larga de informatii despre frumuseste, nutritie, sport si un stil de viata sanatos.

Simtim cum timpul se contracta si nu mai avem timp sa ne rezolvam problemele, cu atat mai mult sa mai avem timp si de noi. „Saptamana Sanatatii” aduce intr-un singur loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutritie si sport, companii producatoare de farmaceutice, metode naturiste de infrumusetare si multe alte institutii menite sa te ajute la crearea unui stil de viata cat mai sanatos.

In cadrul programului SAPTAMANA SANATATII, expozantii vor pune accent pe pe ideea unei stari de sanatate buna pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si ingrijirea sunt doar unele dintre subiectele tratate in cadrul acestui eveniment. Cei interesati de un stil de viata activ vor putea afla multe informatii despre ceea ce inseamna o alimentatie corecta, cele mai bune metode de control al greutatii, metode naturiste de infrumusetare si multe altele.

Vino in Pasajul Universitatii in perioada 15-17 octombrie 2012 sa afli cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa!

Ne gasiti si pe Facebook la: www.facebook.com/SanatateNutritiesiSport

Descărcaţi Formularul de înscriere
Descărcaţi Tarife și servicii suplimentare
Descărcaţi Plan de amenajare
Descărcaţi Concept

Parteneri

Related Posts

Hobby Expo 2013

De cele mai multe ori fericirea se ascunde la doar doi pasi de noi !

Săptămâna Sănătății

  Pikaso Events te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii, sa celebram impreuna