ajax loader

 

Pikaso Events te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii, sa celebram impreuna Ziua Internationala a Sanatatii in cadrul Saptamanii Sanatatii, eveniment ce isi propune sa ofere publicului o gama larga de informatii despre frumuseste, nutritie, sport si un stil de viata sanatos.

Simitim cum timpul se contracta si nu mai avem timp sa ne rezolvam problemele, cu atat mai mult sa mai avem timp si de noi. Saptamana Sanatatii aduce intr-un singur loc clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutritie si sport, companii producatoare de metode naturiste de infrumusetare si multe alte institutii menite sa te ajute la crearea unui stil de viata cat mai sanatos, perioada fiind impartita in doua evenimente SANATATE, NUTRITIE si SPORT si SANATATE, SERVICII MEDICALE.

Intre 2-4 aprilie, in cadrul programului SANATATE, NUTRITIE si SPORT, cei interesati de un stil de viata activ vor putea afla multe informatii despre ce inseamna o alimentatie corecta, cele mai bune metode de control al greutatii, metode naturiste de infrumusetare si multe altele.

Intre 5-7 aprilie, in cadrul evenimentului SANATATE, SERVICII MEDICALE, expozantii vor pune accent pe pe ideea unei stari de sanatate buna pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si ingrijirea sunt doar unele dintre subiectele tratate in cadrul acestui eveniment.

Vino in Pasajul Universitatii in perioada 2-7 aprilie 2012 sa afli cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa!

Descărcaţi Formularul de înscriere
Descărcaţi Concept

Related Posts

Hobby Expo 2013

De cele mai multe ori fericirea se ascunde la doar doi pasi de noi !

Halloween Kids Fiesta

Cine spune că Halloween trebuie să fie înfricoşător? Dovlecii, fantomele şi licuricii vor însufleţi pădurea