ajax loader

Cu ocazia Saptamanii Mondiale de Combatere a Obezitatii, Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center va invita in perioada 25-27 octombrie 2013 la cea de-a 9-a editie a Sanatate, Nutritie si Sport.

Prin tematica acestei editii, ne adresam atat iubitorilor de miscare, cat si persoanelor sedentare care isi doresc o schimbare si vor sa afle care sunt cele mai practice si eficiente metode pentru a atinge greutatea optima fara eforturi prea mari si costuri exagerate.

Specialistii in nutritie te vor invata cum sa folosesti mesele intermediare, care sunt caloriile care nu ingrasa, ce e bine sa mananci in pauza de pranz, care sunt solutiile pentru un metabolism lent, cum se combate celulita, de unde vine nevoia de miscare si cum combatem viata sedentara.

Luna octombrie a fost declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatiii, Luna luptei impotriva cancerului mamar, iar 20 octombrie marcheaza Ziua Internationala a Osteoporozei. Clinicile si laboratoarele medicale participante v-au pregatit pachete de servicii avantajoase cu scopul incurajarii consultatiilor medicale periodice si al informarii cu privire la modalitatile de preventie, depistare si tratare a osteoporozei si a cancerului mamar.

Te asteptam la Sun Plaza Shopping Center in perioada 25-27 octombrie, intre orele 10:00 – 22:00, pentru a afla cum poti sa te bucuri de o viata lunga si sanatoasa! Intrarea este libera!

Eveniment organizat si sustinut de Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe informatii privind inscrierea si programul evenimentelor conexe, sunt disponibile pe www.pikaso.ro si http://www.facebook.com/Sanatatenutritiesisport

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT România şi S IMMO AG.
Deschis în februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienţilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj şi electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafeţe medii şi mari, magazine ale mărcilor internaţionale), precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210,000 m2 suprafaţă construită. Centrul are o parcare subterană cu 2,000 de locuri şi o legătură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

Ne gasesti si pe Facebook la: www.facebook.com/SanatateNutritiesiSport.

Descărcaţi Formularul de înscriere
Descărcaţi Tarife și servicii suplimentare
Descărcaţi Plan de amenajare
Descărcaţi Concept

Related Posts

Hobby Expo 2013

De cele mai multe ori fericirea se ascunde la doar doi pasi de noi !

Săptămâna Sănătății

  Pikaso Events te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii, sa celebram impreuna

Halloween Kids Fiesta

Cine spune că Halloween trebuie să fie înfricoşător? Dovlecii, fantomele şi licuricii vor însufleţi pădurea