ajax loader

De cele mai multe ori fericirea se ascunde la doar doi pasi de noi !

Intre 22-24 noiembrie 2013, noi, cei de la Pikaso Events, o s-o obligam sa se opreasca la Sun Plaza Shopping Center, unde vei descoperi o multime de variante de petrecere  a timpului liber în sezonul de iarna.

Avand in vedere locatia intalnirii, așa cum ne-am asteptat, ne-au raspuns deja “Prezent !” o multime de “fanatici” din domenii extrem de variate. Impreuna vom porni intr-o calatorie antrenanta pe parcursul careia iti vei redescoperi entuziasmul copilariei.

Te asteptam cu un program zilnic de activitati distractive, workshop-uri de fotografie, colectionari, edituri cu cele mai noi si atractive titluri, demonstratii de gatit, mestesugari iscusiti , modelism  si toate formele de jocuri si jucarii, atat pentru adulti cat si pentru pitici.

Si ca veni vorba, pentru cei mici am pregatit o lume magica de hobby-uri si a activitati in  care isi vor descoperi si dezvolta aptitudinile si talentele la atelierele mobile de creatie, pictura sau modelaj.

Exploratorii pot afla mai multe informatii despre ofertele agentiilor de turism, a pensiunilor si a centrelor de agrement din tara sau isi pot gasi cele mai ieftine si avantajoase oferte pentru vacanta. Cei mai activi vor beneficia de reducerile si ofertele magazinelor de echipament sportiv sau a salilor si centrelor de fitness. Artistii vor gasi cursuri interesante la care se pot inscrie: pictura, dans, desen, fotografie si multe altele. Si pentru ca ne lovim zi de zi de stres  si cu greu gasim o clipa de liniste, am pregatit cateva spa-uri, saune sau  zone de relaxare.

Singurul risc la care te supui este să pleci epuizat de-atata joaca, dar entuziasmat de noile tale descoperiri. Cred că suntem de acord că vei gasi cel putin un motiv să fii prezent, asa ca HAI!  Planifica-ti o vacanta frumoasa si identifica un hobby care sa te faca fericit !

Eveniment organizat si sustinut de Pikaso Events si Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe informatii privind inscrierea si programul evenimentelor conexe, sunt disponibile pe www.pikaso.ro si http://www.facebook.com/HobbyExpo

Descărcaţi Formularul de înscriere
Descărcaţi Plan de amenajare
Descărcaţi Concept

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT România şi S IMMO AG.

Deschis în februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienţilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj şi electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafeţe medii şi mari, magazine ale mărcilor internaţionale), precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210,000 m2 suprafaţă construită. Centrul are o parcare subterană cu 2,000 de locuri şi o legătură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

 

Parteneri:

Related Posts

Săptămâna Sănătății

  Pikaso Events te invita intre 2-7 aprilie 2012, in Pasajul Universitatii, sa celebram impreuna

Halloween Kids Fiesta

Cine spune că Halloween trebuie să fie înfricoşător? Dovlecii, fantomele şi licuricii vor însufleţi pădurea